fbpx

video | O doctoriță din Chișinău a vrut să facă o fotografie cu Ronaldo. Reacția neașteptată a starului portughez

O doctoriță de la Chișinău a vrut să facă o fotografie cu Cristiano Ronaldo joi, 15 septembrie, în pauza meciului Sheriff Tiraspol-Manchester United. Totuși, aceasta a fost „refuzată” de starul portughez printr-un gest cu mâna.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

S-a întâmplat în pauza meciului, înainte ca Ronaldo să intre la vestiare. Doctorița s-a apropiat de fotbalist cu telefonul în mână, însă acesta a întins mâna spre ea, în semn de refuz.

Videoul a fost mediatizat de numeroase surse străine și a devenit viral la nivel internațional.

Amintim că fotbalistul Cristiano Ronaldo ă venit la Chișinău alături de echipa sa, Manchester United care s-a duelat în seara zilei de joi, 15 septembrie, cu Sheriff Tiraspol. Meciul s-a disputat pe arena stadionului Zimbru de la Chișinău. Scorul final a fost de 2:0 în favoarea Manchester United.

Menționăm că jucătorii echipei Manchester United, precum și oficiali și membri ai staff-ului tehnic, au aterizat miercuri, 14 septembrie, în jurul orei 19:07 la Aeroportul Internațional Chișinău.

La intrare în aerogară, cel puțin câteva zeci de fani îi așteaptă pe C. Ronaldo și compania. Câteva zeci de fani au întâmpinat jucătorii și în fața hotelului.

Un copil a reușit să treacă printre mâinile bodyguarzilor și să ajungă în brațele lui Cristiano Ronaldo. Totul s-a întâmplat atunci când celebrul fotbalist părăsea hotelul în care era cazat la Chișinău.

Citește și: video exclusiv | Cum l-am surprins pe Ronaldo și pe coechipierii săi de la Man. United la hotelul din Chișinău

Articole asemănătoare

Back to top button