fbpx

video | Nu se intra fără recomandare și 1000 de lei. O sală clandestină de jocuri de noroc, deconspirată la Buiucani

O sala clandestină de jocuri de noroc a fost deconspirată de oamenii legii în sectorul Buiucani al capitalei. În timpul operațiunii, în interior se aflau 10 amatori de cazinou.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Spațiul a fost amenajat într-un imobil, iar activitatea – coordonată de un bărbat de 35 de ani. Obiectivul funcționa de la 20:00 și până la 05:00. fiind camuflat și dotat cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Pentru a participa la joc, doritorii trebuiau să aibă recomandare de la persoane din cercul de prieteni al presupusului organizator. Miza minimă constituia 1000 de lei.

În incinta sălii, au fost depistate șapte persoane care consumau băuturi alcoolice și practicau jocuri de noroc contra sumelor de bani, cu ignorarea măsurilor obligatorii de prevenire și control a infecției COVID-19. Ofițerii au acumulat probe privind activitatea ilegală, au ridicat două mese de joc, peste 1500 de fișe, cărți de joc, dar și înscrisuri.

Bărbatul care ar fi organizat totul este documentat pentru desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător. Conform legislației, el riscă amendă în mărime de la 2000 la 4500 de lei, dar și confiscarea meselor de joc. De asemenea, toți cei prezenți au fost sancționați cu 5000 de lei pentru încălcarea măsurilor epidemiologice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button