fbpx

video | Nu s-a mulțumit doar cu aurul! O femeie din Fălești, lăsată fără bijuterii și arma de vânătoare

Ghinion pentru o femeie din Fălești! S-a ales cu geamul spart, mai multe bijuterii de aur – furate, dar și cu o armă de vânătoare lipsă. Pe acest caz a fost reținut un bărbat de 30 de ani, domiciliat în orașul Comrat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, victima a sesizat oamenii legii cu privire la furtul ce a avut loc în locuința ei. Femeia a declarat polițiștilor că mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns în casă de unde au sustras bijuterii din aur, iar din garaj  – o armă de vânătoare, deținută legal.

De asemenea, aceasta a menționat că nu s-a aflat la domiciliu toată ziua, iar când s-a întors, a depistat geamul deteriorat, lipsa bijuteriilor și ușa de la seif deschisă, arma de vânătoare lipsind. Tot ea a spus că cheile de la seif erau păstrate în cutia cu bijuterii. Suma prejudiciului se ridică la 37.000 de lei.

Suspectul a fost reținut și plasat în arest pentru 30 de zile. Acesta riscă amendă de la 32.500 la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button