fbpx

video | Nevoia de bani l-ar fi impus să fure. Un bărbat din Ialoveni a ajuns pe mâna poliției după ce a „descălțat” mașina unui chișinăuian

Un bărbat în vârstă de 29 ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Centru pentru sustragerea a patru roți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au fost alertați despre acest caz pe 22 noiembrie, de către șoferul unui automobil de model „Wolkswagen T4”. Făptașul a pătruns în mașină prin deteriorarea lacătului, furând roțile și căuzându-i proprietarului un prejudiciu în sumă de 11.000 de lei.

Ulterior, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, individul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a sustras roțile cu scop de a le vinde și obține un profit.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Articole asemănătoare

Back to top button