fbpx

video | Mama care și-a agresat micuțul pe TikTok nu e la prima apariție scandaloasă. Imagini cu copilul legat de un fotoliu, difuzate la Vorbește Moldova

Mama care și-a agresat micuțul din cauza unui video pe TikTok nu este la prima apariție scandaloasă. Aceasta a apărut și în cadrul unei emisiuni Vorbește Moldova, unde concubinul acesteia povestea detalii despre modul cum femeia își trata copilul de nici 2 anișori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Emisiunea a fost difuzată în 2019. În cadrul acesteia, bărbatul a prezentat imagini video în care copilul era legat de piciorul unui fotoliu.

Momentul în care femeia strigă la copil și îl impune să se filmeze pentru un video pe TikTok a stârnit reacții în spațiul public. Înregistrarea a fost preluată de presă, iar situația criticată de internauți.

Iniția, în secvență apare doar femeia, care zâmbește și dansează. Ulterior, ea își roagă și copilul să facă același lucru, însă el pare să nu fie încântat de idee.

La un moment, aceasta pare că ciupească micuțul, iar pe fundal se aude vocea lui și pare că acesta plânge. „Al doilea TikTok mi-a stricat. Ori te fac artist, ori… te ucid”, spune individa pe un ton ridicat.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button