fbpx

video | Maia Sandu vrea să înfieze un copil? „M-am gândit și am și încercat să… ”

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, spune că s-a gândit să înfieze un copil și chiar a analizat procedurile ce trebuie efectuate în acest sens. Declarația a fost făcută în cadrul unui dialog cu jurnalistul și vloggerul Dorin Galben.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul investigației făcută în acest sens, însă, fosta prim-ministră susține că a depistat multe nereguli.

„M-am gândit și am și încercat să investighez procedurile. Nu am renunțat la acest lucru. Din păcate, din ce am înțeles există niște procese viciate și există și corupție în tot acest proces. Sper, într-o zi, să reușesc să mă clarific”, a dezvăluit ea.

Cât despre faptul că și-a dedicat o bună parte din viață carierei și nu familiei, oficiala a spus: „Nu știu dacă există regrete. Atât timp cât reușești să petreci ceva timp cu oamenii dragi. Eu am o familie extinsă. Tatăl meu a venit dintr-o familie de șapte copii, mama dintr-o familie cu șase, respectiv unchii și mătușile mele au câte doi-trei copii. Eu am foarte mulți veri și ținem legătura des. Acum verii mei au nepoți, au copii, nu duc lipsa de comunicare cu copiii care te umplu de energie prin modul lor de a fi, pentru că sunt foarte isteți și pozitivi.

E greu să le reușești pe toate, eu nu pot să spun că din păcate nu am avut ocazia să am copii și să văd cum poți să îmbini lucrurile. Nu cred că este tare ușor… undeva, oricum trebuie să renunți la ceva. Dar sunt oameni care se descurcă”.

Fosta prim-ministră a mai vorbit despre viitorul Moldovei, „minciunile lui Dodon”, dar și despre nunțile care sunt organizate în țara noastră, menționând că sunt cheltuiți prea mulți bani pentru aceste sărbători și că ele pot fi petrecute frumos și fără ca să fie atât de scumpe.

Maia Sandu a spus și dacă mai este întrebată de cei apropiați: „Când te măriți?”. Vedeți răspunsul ei în videoul de mai jos.

Momentul în care lidera PAS vorbește despre adopția unui copil poate fi văzut de la 47:55 de minute.

Articole asemănătoare

Back to top button