fbpx

video | În țară – stare de urgență în sănătate publică, la Orhei – petrecere fără respectarea normelor anti-COVID, cu participarea unor deputați

Fără măști de protecție sau distanțare socială. Este imaginea unei petreceri care s-a dat într-o localitate din raionul Orhei, în aer liber. La eveniment s-au adunat zeci de oameni, printre care și mai mulți deputați Pentru Moldova. S-a întâmplat în contextul în care Comisia naţională extraordinară de sănătate publică a extins starea de urgență în sănătate publică, în aceeași zi. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La petrecere au fost surprinși parlamentarii Sergiu Sîrbu, Reghina Apostolova, Igor Himici, dar și deputatul neafiliat Gheorghe Brașovschi.

Din imaginile video publicate de Consiliul Raional Orhei, petrecerea a fost organizată cu ocazia inaugurării iluminatului stradal din Berezlogi.

Evenimentul s-a încheiat cu focuri de artificii.

Oamenii legii au fost sesizați pe marginea cazului, însă nu au venit cu o poziție oficială, încă.

De menționat este faptul că Republica Moldova a trecut de pragul de 150 de mii de infectări cu coronavirus. Totodată, peste trei mii de oameni și-au pierdut viața din cauza infecției.

Citește și: DECIS! Starea de urgență în sănătate publică, prelungită. Activitatea cluburilor și cinematografelor este interzisă, în continuare

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button