fbpx

video | Focuri de armă într-un local din capitală. Un tânăr ar fi împușcat de câteva ori spre o persoană

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de către polițiști pentru 72 de ore, fiind suspectat de comiterea unui act de huliganism. Acesta ar fi tras de câteva ori din armă spre o persoană cu care nu ar fi fost în cele mai bune relații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Polițiștii sectorului Rîșcani au fost sesizați de către un tânăr care a declarat că în timp ce se afla într-un local, a fost amenințat cu o armă. Potrivit victimei, aceștia se cunoșteau, dar nu erau în relații bune. Întâlnirea a fost întâmplătoare, iar atunci când persoana suspecta l-a zărit, a scos arma și a efectuat câteva împușcături în direcția victimei. Ulterior, presupusul făptaș a fugit de la fața locului.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală suspectul a fost identificat și reținut. Fiind efectuată o percheziție autorizată la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat un pistol pneumatic și un tub cu mai multe bile. Corpurile delicte au fost ridicate, sigilate și îndreptate la CTC-EJ al IGP pentru efectuarea expertizei.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală conform art. 287 Cod Penal ,,Huliganism”. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vina. Conform legislației în vigoare, tânărul riscă privare de libertate pentru un termen de la 3 la 7 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button