fbpx

video, update | Fermierii au BLOCAT șoseaua Hîncești, creând ambuteiaje. Poliția: Nu vom tolera

(update 19:28) Poliția informează că traficul rutier pe șoseaua Hîncești din capitală a revenit la normal, după ce intrarea în oraș a fost blocată de agricultori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Agriculturii care vor protesta, de mâine, în centrul Chișinăului, au blocat în această după-amiază traficul rutier de pe șoseaua Hîncești din cartierul Telecentru al capitalei. În acest scop au fost folosite zeci de tractoare. Potrivit Poliției, oamenii legii „întreprind toate măsurile pentru a dirija traficul, mai cu seamă că este ora de vârf când cetățenii se deplasează spre domicilii, traficul fiind aglomerat”.

„Constatăm că agricultorii care au anunțat pentru mâine o acțiune de protest și care astăzi s-au deplasat din localitățile țării spre capitală au ignorat solicitările Poliției și propriile declarații prealabile.

Poliția nu va tolera încălcarea legislației în vigoare și toți conducătorii unităților de transport amplasate neregulamentar sunt deja documentați pentru nesubordonare la cerințele Poliției și blocarea intenționată a benzilor de deplasare a transportului, ceea ce a determinat perturbarea circulației rutiere în capitală și a creat incomodități șoferilor.

Totodată, amintim că orice deplasare cu încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere va fi documentată în modul corespunzător”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Video: Илья Мурамец

Știrea se actualizează.

Articole asemănătoare

Back to top button