fbpx

video | Faima pe TikTok, mai scumpă decât automobilul? Un tânăr și-a incendiat BMW-ul, apoi a plecat lăsând-ul să ardă

Un tânăr și-a incendiat mașina intenționat, în încercarea de a crea conținut pentru pagina sa de TikTok. Incidentul s-a produs ieri, 28 februarie, pe traseul Criuleni-Chișinău, la intrare în satul Hrușova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult de-atât, acesta a plecat de la fața locului și a abandonat mașina care încă ardea.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă a IP Criuleni, Elena Băetrău, ne-a relatat că la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, însoțiți de o echipă de pompieri al USP Vadul lui Vodă. Incendiul a fost lichidat, iar ulterior s-a constatat că automobilul a fost incendiat intenționat.

Ofițera de presă a adăugat că pe numele tânărului a fost pornit un dosar penal în cadrul căruia urmează să fie examinate acțiunile sale.

Amintim că, în ultima perioadă, platforma TikTok încurajează tot mai mulți oameni la acțiuni nechibzuite, în cadrul cărora se expun riscului atât pe sine, cât și pe cei din jur. În luna ianuarie, un tânăr a căzut în gol într-un mall din Chișinău. Ulterior, mai mulți șoferi au fost filmați cum efectuează manevre periculoase, iar altul și-a scufundat mașina sub gheață.

Primul trimestru din 2020 a fost cel mai bun din istoria TikTok, în cele trei luni aplicaţia fiind descărcată de peste 315 milioane de ori (recentul record era deţinut de trimestrul al patrulea din 2018 când au fost peste 205 milioane de descărcări). Încă în anul 2020, potrivit ultimei statistici, aplicația avea peste două miliarde de descărcări, performanță cu care se poate lăuda doar Google sau Facebook.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button