fbpx

video | Emilian Crețu: „M-am gândit să candidez la funcția de președinte al Republicii Moldova, dar încă nu am vârsta potrivită”

Actorul, umoristul și influencerul Emilian Crețu a anunțat într-un interviu că se gândește la fotoliul de președinte al Republicii Moldova, însă încă nu are vârsta potrivită. El mai spune că orice om visează la ceva mai mult și că acum nu este pregătit pentru acest pas.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La momentul actual, Crețu are 33 de ani, iar vârsta necesară pentru a candida la Președinție este de 40.

„Dacă eu voi candida la orice funcție, atunci voi câștiga peste tot. Eu m-am gândit să candidez la funcția de președinte al țării, dar ar fi culmea s-o fac pe deșteptul și să zic că sunt cel mai bun. Pentru asta trebuie să fii foarte pregătit. Eu nu am niciun fel de pregătire la momentul actual. Nu am nici vârsta potrivită. Mă gândesc la asta, e normal. Fiecare om visează să devină mai mare și mai mare. Eu sunt bun la tot, în orice domeniu pe care îl spui, chiar și la construcție”, a spus râzând Emilian, în cadrul emisiunii Offline cu Doina Chiorescu.

În luna octombrie 2017, Emilian Crețu a anunțat că pleacă de la Teatrul Național „Eugene Ionesco”. Acesta a realizat un video în care l-a criticat pe regizorul Petru Vutcărău.

„Sunt în fața Teatrului „Eugene Ionesco” și, începând de astăzi, nu mai lucrez aici pentru mai multe motive. În cei 10 ani de activitate, teatrul nu mi-a oferit nimic și deja nu am mai rezistat, atunci când Direcția își permite foarte multe cu angajații. Mă refer la Petru Vutcărău”, a spus actorul.

 

Articole asemănătoare

Back to top button