fbpx

video | Două persoane fără loc de trai, înjunghiate la Botanica. Unul dintre suspecți este minor

Două persoane fără loc permanent de trai au fost omorâte la Botanica. Cadavrele au fost găsite pe 25 septembrie într-o clădire părăsită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului s-a stabilit că persoanele decedate sunt un bărbat și o femeie. Aceștia aveau 48 și 33 de ani. Medicul legist a depistat pe suprafața cadavrelor mai multe plăgi tăiate-înțepate în regiunea capului, feței și abdomenului. Anume aceste răni au provocat moartea celor doi.

Ca urmare a măsurilor de investigație întreprinse, au fost identificați doi bănuiți. Ei au 16 și 36 de ani, sunt originari din capitală și se cunoșteau cu victimele. Ei le-au declarat ofițerilor că în ziua când s-a produs infracțiunea ar fi consumat băuturi alcoolice. Ulterior, bănuiții ar aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea capului și corpului persoanelor decedate, ar fi luat un cuțit i-ar fi înjunghiat, apoi ar fi părăsit locul crimei.

Poliția precizează că indivizii nu sunt la prima abatere, fiind anterior judecați pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, furt și jaf. Actualmente, ei se află în arest pentru 30 de zile, iar dacă vina le va fi demonstrată în instanță – riscă până la 15 ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button