fbpx

Crimă macabră în raionul Căușeni! Un minor a fost lovit cu bâta până și-a dat suflarea, apoi aruncat într-o râpă cu stuf

Marți, 3 noiembrie, Poliția a fost alertată de o femeie de 39 de ani din raionul Căușeni. Aceasta le-a comunicat oamenilor legii despre faptul că fiul ei de 16 ani a plecat cu o zi înainte de acasă și nu s-a întors.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au stabilit că, pe 2 noiembrie, aproximativ ora 16:00, adolescentul a mers la o stână din localitatea Cîrnățenii Noi, fiind însoțit de alți doi tineri, ne-a comunicat ofițera de presă a IGP, Silvia Vetcu. În drum, aceștia au consumat băuturi alcoolice, apoi între ei s-ar fi iscat un conflict.

Ca urmare a neînțelegerii, cei doi bărbați de 21 și 32 de ani i-ar fi aplicat minorului cei doi mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă, pe întreaga suprafață a corpului. După ce au observat că acesta nu mai dă semne de viață, cadavrul ar fi fost aruncat într-o râpă cu stuf.

Ca urmare a cercetărilor, corpul neînsuflețit al adolescentului a fost găsit și îndreptat la expertiza medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru omor intenționat, iar bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore.

Back to top button