fbpx

video | Declarațiile Blocului ACUM după ce Guvernul a căzut. Maia Sandu: „Apare Plahotniuc 2”

După ce deputații au votat pentru demisia Guvernului condus de Maia Sandu, membrii Blocului ACUM au ieșit din Parlament, acolo unde oamenii s-au adunat pentru a protesta întru susținerea lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceștia au fost întâmpinați cu aplauze, iar manifestanții au ascultat discursurile lor.

„Din păcate, astăzi, niște hoți din Parlament s-au speriat de reforma pe care o promovăm. Se pare că apare Plahotniuc-2. Să nu ne dezamăgim. Noi am reușit să-l dăm jos pe Plahotniuc fără televiziuni, fără bani. Noi suntem puternici. Știm că sunteți obosiți de luptă. Ceea ce s-a întâmplat în Parlament ne-a demonstrat că nu ne putem baza pe celelalte fracțiuni. Era clar că mai devreme sau mai târziu își vor da arama pe față. Vă mulțumesc enorm pentru sprijin!, a spus Maia Sandu.

Întrebați dacă cred că va exista o ulterioară coaliție PD-PSRM, Maia Sandu și Andrei Năstase au spus că „astăzi, în Parlament, s-a văzut răspunsul la această întrebare”.

Oamenii care se află în fața Parlamentului scandează pentru susținerea Guvernului demis: „Noi nu cedăm”, „Hoții”, „Jos mafia”, „Noi suntem poporul”, „Jos Dodon”, „Guvernul Sandu – Guvern al poporului”.

Completăm știrea…

Articole asemănătoare

Back to top button