fbpx

video | Cu 20 mai puțin! Poliția a înlăturat zeci de corturi abandonate din fața PG: „Nimeni nu a comunicat că i-ar aparține”

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că marți, 25 octombrie, în cadrul măsurilor de asigurare a ordinii publice la acțiunea de protest din centrul capitalei, oamenii legii au depistat mai multe bunuri și corturi abandonate, precum și minori fără supraveghere prezenți la întrunire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Forțele de ordine au depistat circa 20 de corturi nesupravegheate, care ulterior au fost înlăturate.

„În acest sens, a fost solicitată prezența organizatorilor la fața locului, care sunt obligați să se afle lângă participanți pe tot parcursul întrunirii; însă până la sfârșitul verificărilor efectuate de Poliție aceștia nu s-au prezentat, chiar dacă au fost somați de nenumărate ori. La fața locului au fost depistate fără supraveghere peste 20 de corturi, iar nici unul dintre participanții la întrunire nu a comunicat că i-ar aparține. Poliția a fost nevoită să le înlăture”, comunică IGP.

Video: IGP

Amintim că în ultimele 24 de ore, polițiștii au înregistrat o serie de ultragieri, injurii, huliganisme, stări de ebrietate avansată din partea protestatarilor. Totodată, oamenii legii au fost sesizați de către cetățenii aflați în trecere, care așteaptă în stații și cei care domiciliază în adiacent, despre dezordinea admisă de participanții la întrunire, în special condițiile insalubre create de aceștia.

 

Articole asemănătoare

Back to top button