fbpx

video | Așa arată infernul bolnavilor de COVID-19: Imagini dezolante din secția de terapie intensivă a Institutului de Medicină Urgentă

Oameni cu oxigenare redusă, care abia respiră cu măști de oxigen. Așa arată saloanele de terapie intensivă din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministerul Sănătății a publicat imagini de la Institutul de Medicină Urgentă, unde sunt internate persoanele în stare gravă. Doctorii spun că numărul persoanelor internate este în creștere și conștientizează că lupta lor nu s-a încheiat încă.

„Varianta Delta a virusului este foarte agresivă, ea se răspândește foarte rapid și din păcate, pentru mulți pacienți care se află în secția de Terapie Intensivă și marea majoritate a cărora nu sunt vaccinați, această luptă cu virusul este dură și nemiloasă.

Totul este în mâinile noastre. Noi trebuie să demonstrăm că nouă ne pasă, este țara noastră, noi trăim aici, sunt copii noștri, sunt rudele noastre și trebuie să înțelegem că această luptă este a societății noastre, nu este lupta doar a doctorilor sau a guvernării”, spune Ion Cîvîrjîc, șeful secției reanimare COVID-19 de la Institutul de Medicină Urgentă.

Specialiștii recomandă și în continuare respectarea normelor sanitare, igiena corespunzătoare a mâinilor, păstrarea distanței fizice și imunizarea.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

 

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

CITEȘTE ȘI:

Gavrilița anunță că am putea avea peste 3000 de cazuri de COVID-19 zilnic. „Vom veni cu restricții adiționale”

 

Articole asemănătoare

Back to top button