fbpx

video | Adjunctul procurorului general și Boris Lupașcu și-ar fi dat întâlnire la o stație de alimentare în weekend. Ofițerul neagă întrevederea

Adjunctul procurorului general, Ruslan Popov și Boris Lupașcu, care a fost votat de majoritatea PSRM-Pentru Moldova în calitate de judecător la Curtea Constituțională, și-ar fi dat întâlnire la o stație de alimentare în weekend. Pe pagina web a canalului TV8 a fost publicat un filmuleț în care ar fi surprinși cei doi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jurnaliștii notează că înregistrarea a venit pe adresa redacției. Potrivit lor, Popov și Lupașcu s-ar fi întâlnit duminică după amiază. Precizăm că, pe 24 aprilie, cu o zi înainte de presupusa întrevedere, pe numele lui Igor Dodon și Boris Lupașcu a fost depus un denunț penal al Procuratură, deputați din PAS solicitând începerea urmăririi penale pe faptul bănuielii privind uzurparea puterii în stat.

Contactat de TV8, Ruslan Popov a declarat că îl cunoaște pe Boris Lupașcu. Totuși, el afirmă că nu s-ar fi văzut de curând cu acesta.

Amintim că, vineri, PSRM și Pentru Moldova au votat anularea decretului prin care Domnica Manole a devenit judecătoare la Înalta Curte și au susținut numirea lui Lupașcu în calitate de magistrat. Ulterior, CC a suspendat deciziile, iar marți le-a declarat neconstituționale.

Cu puțin timp înainte de a începe ședința în care se examina sesizarea, însă, Boris Lupașco a anunțat că își retrage mandatul. De menționat este și faptul că luni Procuratura Generală anunța printr-un comunicat că adresarea deputaților din PAS se va examina în ordine prioritară și în regim de urgență.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button