fbpx

video | Accident grav cu 16 răniți lângă Iași: Un microbuz cu pasageri din R. Moldova s-a ciocnit cu un TIR

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara pe raza localităţii Vânători, judeţul Iaşi, între un TIR și un microbuz cu mai mulți pasageri din Republica Moldova, majoritatea tineri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În microbuz se aflau 16 persoane si in TIR doar unul (soferul). Din microbuz au fost evacuate 14 victime, iar două sunt încarcerate, conștiente – potrivit ziaruldeiasi.ro.

Martorii spun că TIR-ul a ieşit din sensul giratoriu şi a virat stânga, spre Sculeni, iar microbuzul se deplasa dinspre vama cu Rep. Moldova spre Iaşi.

Din primele informaţii, se pare că şoferul TIR-ului nu a acordat prioritate, iar microbuzul a lovit partea din dreapta a camionului şi s-a răsturnat.

Călătorii, mulţi dintre ei tineri din Republica Moldova, au ieşit din microbuz prin trapa din plafonul maşinii. De altfel, microbuzul este plin de sânge la interior.

O ambulanţă SMURD a preluat un pacient în stare foarte gravă. La spital au fost transportate in total 13 persoane, 12 adulti si un copil de 2 ani, toti constienti. Traficul este blocat la această oră (19.20) pe toate sensurile (spre Iaşi, Sculeni, Vânători, Popricani).

Doua femei au suferit ranile cele mai grave. O pacienta de 59 de ani, cu fractura de bazin, transportata la Spitalul „Sf. Spiridon” si alta, tot de 59 de ani, cu traumatism cranian, transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliţie, SMURD şi Ambulanţă, notează sursa citată.

Articole asemănătoare

Back to top button