fbpx

video | A dormit o noapte lângă cadavru, iar apoi a fugit. Proprietarul unei locuințe, omorât de unul dintre chiriașii săi

Dimineață cu început macabru. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un apartament din sectorul Centru al capitalei. Descoperirea a fost făcută în ziua de 9 august.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inspectoratului de Poliție (IP) Centru, a fost sesizat chiar de suspect, comunicând că într-un apartament de pe strada Vasili Dokuceaev, se află cadavrul unei persoane.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a IP Centru, fiind solicitat și medicul legist. Polițiștii au depistat în apartament cadavrul proprietarului care s-a dovedit a fi în vârstă de 46 ani, iar în urma examinării medico legale s-a stabilit că cadavrul avea semne de moarte violentă în regiunea cutiei toracice și în regiunea capului.

Totodată, oamenii legii au stabilit că suspectul închiria o cameră din apartamentul victimei, acesta părăsind locul faptei.

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală, suspectul a fost reținut.

Suspectul și-a recunoscut vina, comunicând că împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia suspectul i-ar fi aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului, iar dimineața văzând că este fără suflare și-a strâns lucrurile și a părăsit locuința.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Omor”, iar conform legislației penale în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button