fbpx

Veaceslav Eni își dă demisia din funcția de director general „Termoelectrica”

Veaceslav Eni își dă demisia din funcția de director general „Termoelectrica”. Mandatul acestuia va lua sfârșit pe 1 decembrie 2021.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sistemul termoenergetic al capitalei are o temelie puternică. Această temelie a fost construită în ani, cu multă muncă și dedicație, fiind bazată pe eficientizarea proceselor, echipamente moderne și servicii calitative consumatorilor. Consumatorul dintotdeauna a fost prioritatea noastră numărul unu. 

De la acest obiectiv am pornit în anul 2015, dorindu-ne o companie nouă – cu o abordare nouă, și de el ne-am ghidat în tot acest răstimp. În spatele tuturor realizărilor a stat echipa. O echipă puternică, profesionistă și responsabilă, alături de care, dintotdeauna, m-am simțit mândru. 

Cu această ocazie, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru implicarea activă de care dați dovadă zi de zi, în regim non-stop. Pentru că atunci când a fost nevoie ați fost și sunteți aici la pupitre, în birouri sau în teren, așa încât oamenii să simtă căldură și lumină mereu în casele lor. 

Cu un gând bun, îmi exprim speranța că toate proiectele remarcabile și așteptate de cetățeni vor avea o continuitate, astfel încât Termoelectrica, compania care a renăscut din propria cenușă, ca pasărea Phoenix, să fie, în continuare, una de succes, în slujba oamenilor”, a menționat Veaceslav Eni.

De menționat că Eni deține funcția de director general „Termoelectrica” din data de 6 august 2015. Acesta a fost numit de către Ministerul Economiei în calitate de directo pentru trei mandate consecutiv, prin concurs.

ZUGO amintește că Veaceslav Eni este vizat într-un dosar privind îmbogățirea ilicită.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button