fbpx

Va sta 15 zile la Penitenciarul nr. 13. Angajatul ASP, bănuit în dosarul permiselor de conducere, a fost arestat preventiv

Angajatul Agenţiei Servicii Publice (ASP), bănuit în dosarul permiselor de conducere, a fost arestat preventiv. Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), judecătorul de instrucţie a admis demersul procurorilor anticorupţie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, s-a decis arestarea preventivă a angajatului ASP, reținut de ofițerii CNA în dosarul menționat, pentru 15 zile. În această perioadă suspectul va fi plasat la Penitenciarul nr. 13 din capitală.

Totuși, decizia poate fi contestată la Curtea de Apel. Totodată, CNA informează că actualmente se examinează probele acumulate pentru identificarea altor complici și a tuturor beneficiarilor scheme. O persoană reţinută anterior este cercetată în stare de libertate.

Amintim că, acum câteva zile, oamenii legii au destructurat o schemă de corupţie prin intermediul căreia ar fi fost eliberate permise de conducere. Circa 100 de persoane ar fi obţinut documentele, fără a fi evaluate în conformitate cu regulamentele existente, după ce ar fi plătit sume cuprinse între 500 și 2000 de euro unor angajaţi ai ASP şi unor intermediari.

Cazul a fost documentat mai multe luni, iar un instructor, reţinut anterior pentru 72 de ore, a descris procedura în cadrul audierilor a dat numele funcţionarilor care ar fi organizat susţinerea examenelor contra remunerărilor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button