fbpx

update, video | Femeia care și-ar fi însușit 10.000 de lei găsiți într-un mall s-a prezentat la Poliție

(update 13:50) Tânăra care a ridicat de pe jos un plic cu bani într-un centru comercial din capitală s-a prezentat la Poliție. Aceasta a returnat banii, iar oamenii legii urmează să îi restituie proprietarei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Tânăra ce apare în imaginile video este căutată de polițiștii, fiind suspectată de comiterea unui furt. Potrivit Direcției de Poliție Chișinău, care au fost sesizați de o altă tânără în vârstă de 25 de ani, femeia din imagini ar fi furat peste 10.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Incidentul a avut loc într-un centru comercial amplasat pe str. Arborilor. În urma examinării imaginilor video de pe camerele de supraveghere, se observă cum o tânără vede banii și îi ridică de jos, fără a se adresa la administrația centrului ori să comunice pazei despre acest fapt.

Totodată, ofițerii de investigație au stabilit că suspecta a intrat într-un butic unde a făcut cumpărături. Prejudiciul material cauzat victimei este 10.086 de lei.

Totuși, cei care au văzut imaginile plasate pe internet susțin ideea că tânăra ar fi găsit banii, și nu i-ar fi furat.

„Poate fata a făcut anunțuri pe rețele sociale, poate căuta proprietarul, iar voi, Poliția, ehh, omul cu prânzurile calde, apoi doamna asta, dezamăgire”.

„Furt, voi serios? Fata l-a găsit! S-a băgat la cineva în buzunar? Și se vede ca ia se uita in telefon posibil căutând ceva informație. Doamne ferește, deja furătoare au făcut-o”.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare suspecta în comiterea infracțiunii  riscă amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut tânăra, sunt rugate să comunice informațiile la numerele de contact: 060318121, 060342401.

Articole asemănătoare

Back to top button