fbpx

update, live | Aeronava SMURD care transportă cele 21.600 de doze de vaccin AstraZeneca a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău

Cele 21.600 de doze de vaccin AstraZeneca, oferite Republicii Moldova de România ca ajutor umanitar, ajung la Chișinău astăzi, 27 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 14:35) Aeronava SMURD a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Știre inițială:

Lotul va fi adus de o aeronavă SMURD care va ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău, în jurul orei 14:00, și va fi întâmpinat de ambasadorul României la Chișinău – Daniel Ioniță.

Aceste doze de vaccin fac parte din lotul de circa 200.000 de doze, pe care vecinii de peste Prut le vor oferi Republicii Moldova ca ajutor umanitar în lupta contra virusul COVID-19.

Actualmente, în Republica Moldova sunt confirmate 183.338 de cazuri de coronavirus. Totodată, a fost înregistrat și un record absolut de decese de la începutul pandemiei și până acum.

Amintim că ieri, Comisia Națională pentru Situații Excepționale a instituit un șir de noi restricții, în contextul agravării situației epidemiologice din țară și a creșterii accelerate de cazuri noi de infectare cu COVID-19.

Citește și:

Vaccinul AstraZeneca, ieftin în țările dezvoltate, se vinde la prețuri astronomice în țările cele mai sărace. Care ar fi motivele

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button