fbpx

update | Detalii în cazul microbuzului care a fost la un pas să cadă de pe podul de la Telecentru: Care este starea pasagerilor?

Un microbuz cu pasageri, de pe ruta 108, a fost la un pas să se prăbușească de pe podul de la Telecentru. Imagini cu vehiculul sărit de pe bordura trotuarului au fost trimise la adresa redacției ZUGO.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accidentul a avut loc acum câteva minute, la intersecția străzilor Hâncești și Miorița, fiind implicată și o mașină de taxi. La fața locului au intervenit oamenii legii.

Update: Contactată de ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că oamenii legii au fost sesizați la ora 11:41 de minute. În accidentul rutier a fost implicat un microbuz de rută și o mașină de model Toyota. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a de suferit.

„Șoferii se deplasează singuri la sediul Accidente Rutiere, având acest drept – conform legislației. Șoferul vinovat de accident riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă”, a precizat ofițera.

Articole asemănătoare

Back to top button