fbpx

update | Bătaie de Crăciun la bordul avionului: Patru israelieni ar fi devenit agresivi

(update 11:00) Poliția de Frontieră comunică vine cu detalii referitor la incidentul petrecut la bordul avionului de pe cursa Chișinău-Tel Aviv. Căpitanul aeronavei a luat decizia anulării rutei din motiv de securitate, fapt care a stârnit nemulțumirea pasagerilor, iar patru dintre aceștia – cetățeni ai Israelului, ar fi devenit agresivi și ar fi pornit o ceartă la bordul aeronavei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În context, a fost solicitată intervenția polițiștilor de frontieră pentru stabilirea ordinii publice și asigurarea debarcării pasagerilor în siguranță, dar și returnarea în zona de sosiri a Aeroportului Internațional Chișinău. Despre acest incident a fost informată Ambasada Israelului în Republica Moldova.

Știrea inițială:

Zborul Chișinău-Tel Aviv de duminică, 25 decembrie, a fost anulat din cauza unei bătăi izbucnite la bordul aeronavei. Potrivit operatorului național de zboruri, Air Moldova, decizia a fost luată de către comandantul aparatului de zbor. Pasagerii agresivi au fost preluați de oamenii legii, iar cei care au pierdut zborul urmează să plece cu următoarea cursă.

Conform Air Moldova, zborul 9U547 Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulat din motive de securitate.

„După procedura de îmbarcare la bordul aeronavei, un grup de pasageri a devenit agresiv și a provocat altercații, punând în pericol siguranța zborului, pasagerilor și a echipajului. Comandantul aeronavei a luat decizia de a nu decola în condițiile în care nu sunt respectate normele de securitate. Pasagerii agresivi au fost preluați de Poliție”, comunică compania.

Pasagerii care au avut de suferit și au pierdut zborul din cauza acestui incident, vor pleca cu următorul zbor disponibil.

„Compania aeriană Air Moldova condamnă orice tip de agresiune și încălcare a normelor de securitate atât la bordul aeronavelor cât și în afara acestora. Siguranța și confortul zborurilor sunt prioritatea companiei”, adaugă compania.

Articole asemănătoare

Back to top button