fbpx

Un tânăr din Bălți s-ar fi aruncat în gol de la etaj, după ce a trimis mai multe mesaje de adio

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a decedat după ce s-ar fi aruncat de la etajul 14 al unui bloc locativ din municipiul Bălți. Cazul tragic a fost înregistrat în noaptea zilei de ieri, în jurul orei 20:59 minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși unele surse spun că victima a fost pompier, oamenii legii nu au confirmat încă această informație. Contactată de ZUGO, ofițera de presă a IP Bălți ne-a comunicat că, înainte de tragedie, tânărul a trimis mai multe mesaje de adio.

„Cazul a fost înregistrat pe str. Ștefan cel Mare 3A. La fața locului s-a deplasat grupa operativă. A fost stabilit că bărbatul din motive necunoscute a sărit dintr-un bloc locativ și în urma leziunilor primite a decedat pe loc.

În cazul dat au fost audiați locatarii blocului, precum și vizionate înregistrările video de pe camerele amplasate la intrare. Tânărul consumase băuturi alcoolice împreună cu prietenii, iar – ulterior – în jurul orei 20:42 a intrat în scara blocului cu o sticlă de bere. La 20:59 a sărit.

Totodată a fost stabilit că, în aceeași zi, bărbatul a trimis mai multe mesaje de adio la mai mulți prieteni și persoane cunoscute”, ne-a spus Eugenia Molceanov.

Menționăm că alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button