fbpx

Un permis de conducere costă 1000 de euro? CNA a reținut o persoană care ar fi intermediară între funcționari și solicitant

Un tânăr din Chișinău a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție după ce ar fi promis să ajute un bărbat să obțină permis de conducere de categoria A, C, D, E și H. Pentru serviciu s-ar fi solicitat 1000 de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuitul ar fi susținut că ar avea influență asupra unor responsabili din cadrul Agenției Servicii Publice. Acesta ar fi dat asigurări că poate determina funcționarii publici, responsabili de examinarea, documentarea și eliberarea permisului de conducere, din cadrul Agenției Servicii Publice, să favorizeze „clientul” la probele teoretice și practice.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență săvârșit de două sau mai multe persoane. Ofițerii urmează să stabilească cercul de complici al suspectului.

Actualmente, suspectul este cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă amendă maximă de 4000 de unități convenționale sau șase ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button