fbpx

Un individ și-ar fi bătut mama, ar fi intenționat să mituiască polițistul de sector cu 2000 de lei, apoi s-a răzgândit

Un bărbat care și-ar fi bătut mama ar fi intenționat să mituiască polițistul de sector cu 2000 de lei. Ulterior, însă, individul s-ar fi răzgândit să ofere banii și a denunțat la Centrul Național Anticorupție (CNA) intermediarul și ofițerul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc în localitatea Roșieticii Vechi din Florești. Intermediar ar fi fost un cumătru, iar potrivit denunțătorului, polișistul i-ar fi dat de înțeles că ar putea rezolva plângerea depusă de mama sa pentru agresare fizică în schimbul unei stimulări financiare.

Rolul intermediarului ar fi fost să transmită banii polițistului. După ce s-a rezolvat cazul, individul s-ar fi răzgândit să achite suma convenită și i-a denunțat pe ambii la CNA.

Pe faptele date s-a inițiat o anchetă pentru trafic de influență, iar miercuri seara ofițerul și intermediarul au fost reținuți și plasați în izolator pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați de trafic de influență, aceștia riscă pușcărie sau amendă penală, iar în cazul polițistului și privarea dreptului de a ocupa funcții publice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button