fbpx

Un copil de 4 ani a încetat să respire în timp ce se juca pe plaja de la Vadul lui Vodă. Micuțul, resuscitat de salvatori și transportat la spital

Un copil de patru ani a încetat să respire în timp ce se juca pe o plajă de la Vadul lui Vodă. Cazul a avut loc în seara zilei de 12 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Părinții se aflau pe plajă și au cerut ajutor după ce au observat că piciul, care se juca alături de ei în apă, nu mai respira. Salvatorii de gardă au întreprins de urgență manevre de resuscitare, reușind să readucă micuțul la viață.

Ulterior, acesta a fost preluat de medici și transportat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Doctorii au stabilit că băiatul s-a simțit rău după ce a prezentat simptome de asfixie cu produse alimentare.

Actualmente, viața copilului este în afara oricărui pericol. În context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii care au în grijă minori să-i supravegheze cu strictețe, în special atunci când sunt în spații de agrement sau pe plajele bazinelor acvatice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button