fbpx

ultima oră, video | Alertă în România! A fost confirmat primul caz de infecție cu coronavirus

Un bărbat din județul Gorj este prima persoană din țara vecină care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Acesta a intrat în contact cu un italian în vârstă de 71 de ani care a vizitat recent România.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a confirmat, miercuri seara, că un pacient din județul Gorj a fost diagnosticat cu coronavirus în urma analizelor realizate la Institutul Matei Balș din București.

De asemenea, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, a declarat, la Antena 3, că există diagnosticul pozitiv, realizat la Institutul Matei Balș în cazul pacientului din județul Gorj.

„Este vorba de pacientul de la Gorj. Mai există o probă în lucru. Vă ținem la curent. Persoana care este în Gorj este în carantină. Urmează să decidem internarea ei”, a spus Moldovan.

Gorjanul confirmat cu coronavirus este una dintre persoanele care a intrat în contact cu cetățeanul italian care are infecție cu coronavirus și care a fost în vizită în România în județele Gorj și Dolj.

Articole asemănătoare

Back to top button