fbpx

ultima oră | Agenția Medicamentului anunță că Pfizer, AstraZeneca și Sputnik V au fost înregistrate în Republica Moldova

Pe data de 26 februarie a fost desfășurată o ședință în cadrul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, în timpul căreia s-a decis autorizarea condiționată a vaccinurilor utilizate în prevenirea. COVID-19. Așadar, în Republica Moldova au fost înregistrate preparatele Pfizer, AstraZeneca și Sputnik-V

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Certificatele corespunzătoare au fost emise pentru un an. La fel, producătorilor li s-a solicita prezentarea studiilor post-autorizare, referitoare la siguranța și eficacitatea serurilor.

De menționat faptul că autorizarea condiționată a vaccinurilor creează oportunitatea de a iniția procesul de imunizare a populației. Anterior, liderul socialiștilor, Igor Dodon, anunța despre înregistrarea vaccinului rusesc în țara noastră.

Primele seruri urmează să ajungă în Republica Moldova în perioada 28 februarie – 3 martie. Este vorba despre 14.400 de doze de AstraZeneca, produse în Coreea de Sud.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button