fbpx

Trei minori ar fi omorât în bătaie un boschetar în centrul capitalei. Crima, filmată cu telefonul de unul dintre ei

Trei minori au fost reținuți marți, 12 octombrie, fiind suspectați că au ucis în bătaie un bărbat, cadavrul căruia a fost găsit lângă coșurile de gunoi din curtea blocurilor de locuințe de la instersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Vasile Alecsandri, lângă sediul Ministerului Afacerilor de Interne.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspecții, cu vârste de 14 și 15 ani, ar fi bătut doi boschetari fără milă, cu pumnii și picioarele, minute în șir, iar scenele au fost filmate cu telefonul de către unul dintre agresori, scrie deschide.md, care citează surse apropiate anchetei.

Crima s-ar fi produs luni seara, în jurul orei 22:00.

În urma traumatismelor, unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 35 de ani, a decedat. Cadavrul acestuia, cu multiple semne de moarte violentă, a fost găsit în amiaza zilei de marți, 12 octombrie, zăcând lângă coșurile de gunoi din curtea blocurilor de locuințe.

Ofițerii din cadrul IP Centru a Direcției de Poliție a mun. Chișinău i-au reținut pe cei trei suspecți, care au fost dați pe mâna procurorilor de la Procuratura mun. Chișinău, Oficiul Centru, după competență.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au depistat în telefonul unuia dintre cei trei imagini video surprinse de făptași cum îi snopesc în bătaie pe boschetari. Cei trei ar fi expediat și prietenilor imaginile de groază.

Aceleași surse au menționat că cei trei adolescenți vor apărea miercuri în fața judecătorului de instrucție pentru a li se elibera mandate de ares preventiv la solicitarea procurorilor.

Notă: Redacția ZUGO a decis să nu publice imaginile, întrucât acestea sunt de o cruzime ieșită din comun.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button