fbpx

Transporta poșta diplomatică cu permisul fals. Șofer al Ambasadei moldovenești la Moscova, reținut la Palanca

Un șofer angajat la Ambasada Moldovei de la Moscova a fot reținut la frontiera de la Palanca. Bărbatul deținea un permis fals de conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministerul de Externe (MAEIE) a fost informat despre incident de Poliția de Frontieră. Așadar, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă a asigurat deplasarea în regim de urgență la fața locului a funcționarilor misiunii, inclusiv a ofițerului Serviciului de Informații și Securitate detașat la Moscova.

Aceștia au preluat în siguranță autoturismul care era condus de bărbatul reținut la hotar. În continuare, vehiculul s-a deplasat conform itinerarului stabilit.

„Integritatea poștei diplomatice nu a fost afectată, iar autoturismul se află în parcul auto al Ambasadei. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a dispus rechemarea din funcție a șoferului vizat, ca măsură disciplinară, precum și verificarea  amănunțită a circumstanțelor producerii acestui incident, cu referirea materialelor spre examinare autorităților”, se arată în reacția MAEIE.

Articole asemănătoare

Back to top button