fbpx

Tragedie la Călărași: Un copil a vrut să alunece pe un lac înghețat, dar și-a pierdut viața

Un băiat de 9 ani din raionul Călărași s-a stins din viață după ce s-a prăbușit sub gheața unui lac. Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 16:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Minorul, împreună cu un amic de 12 ani, au intrat într-o gospodărie din preajma casei, unde nu locuiește nimeni, însă pe teritoriul căreia se află bazinul acvatic parțial umplut, recent construit. Cei doi voiau să alunece pe suprafața lacului, însă s-au prăbușit în apă.

Adolescentul de 12 ani a reușit să iasă la mal și să ceară ajutor mamei celuilalt băiat. La scurt timp, s-au adunat mai mulți localnici, care au scos copilul din bazinul acvatic.

La momentul salvării, minorul era inconștient, iar la fața locului a intervenit o ambulanță. Doctorii au efectuat mai multe proceduri pentru a acorda ajutor copilului, însă au fost nevoiți să constate decesul lui.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, ne-a comunicat că familiile ambilor minori sunt caracterizate de localnici pozitiv. Oamenii legii stabilesc alte circumstanțe ale cazului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button