fbpx

Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din centrul capitalei

Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din centrul capitalei, în scopul executării lucrărilor de reabilitare. Anunțul a fost făcut de către Primăria municipiului Chișinău, joi, 25 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în perioada 25 noiembrie – 26 noiembrie va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit Gavrilescu Bănulescu – Bodoni.

De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

În consecință, se suspendă traficul rutier, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie, pe strada Alexandru Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Vlaicu Pârcălab și Mihai Eminescu, în vederea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor pe strada Alexandru Bernardazzi.

Totodată pe data de 25 noiembrie, între orele 10:00 – 14:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe stradela Florăriei 7.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de transportare – descărcare și instalare a modulului electric, în scopul reconstrucției Postului de Distribuție PD – 11, situat pe stradela Florăriei 7.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button