fbpx

Traficul de pe două străzi din capitală, sistat timp de o lună. Cum va fi redirecționat transportul public?

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 11.11.2019 – 20.12.2019, va fi sistată circulația rutieră pe străzile Bălănescu și Avram Iancu, în perimetrul str. Tighina – Ismail. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct din zona istorică a orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • itinerarul rutei de microbuz nr. 117 se modifică de pe str. Ismail pe str. Alexandru cel Bun, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;
  • itinerarul rutei de microbuz nr. 157 se modifică de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;
  • itinerarele rutelor de microbuz nr166, nr. 171 și nr. 174 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun și în continuare conform traseelor stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere din partea cetățenilor și cer scuze pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează zona sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Articole asemănătoare

Back to top button