fbpx

Trafic rutier, suspendat pe mai multe străzi ale capitalei. Pentru cât timp va fi restricționată circulația

Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din municipiul Chișinău.Măsura a fost luată în scopul executării de către Î.M. „EXDRUPO” a lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul din strada Teilor, anunță Primăria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în perioada 21– 27 octombrie, curent, va fi suspendat traficul rutier pe strada Teilor, tronsonul cuprins între bulevardul Dacia și strada Independenței, sectorul Botanica.

De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

  • În perioada 22.10.2021 – 20.11.2021, pe strada Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavril Bănulescu – Bodoni și Maria Cebotari, în scopul efectuării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de distribuire a apei de către antreprenorul contractat de S.A. „Apă – Canal Chișinău”.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, rutele de microbuze nr. 103, nr. 108, nr. 171 și nr. 174 vor circula de pe strada Alexandru cel Bun, strada Mitropolit Gavril Bănulescu – Bodoni , strada Mitropolit Dosoftei, strada Sfatul Țării, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseele stabilite.

  • Se suspendă traficul rutier duminică, 23 octombrie, curent, ora 08:00-17:00, pe strada Petru Movilă, în perimetrul strada 31 August 1989 – strada Anatol Corobceanu, în legătură cu intervenția autospecialei la etajele superioare a unei clădiri din zonă.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button