fbpx

Tînăra și iubitul ei, care ar fi ucis fetița de doi ani de la Ciocana se află în fața magistraților

Tânăra și concubinul ei, care ar fi ucis cu o deosebită cruzime o fetiță aproape doi ani la Ciocana, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, au fost aduși miercuri, 26 ianuarie, din nou în fața magistraților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Judecătorii de la sediul Ciocana urmează să se expună asupra prelungirii măsurii de arest. Procurorii au cerut încă 30 de zile de arest.

Primul care a fost adus la Judecătoria Ciocana a fost iubitul fetei, care fi complice la crimă. Acesta nu a dorit să răspundă întrebărilor presei, intrând direct în sala de ședințe.

Amintim că odioasa crimă s-a produs sâmbătă, 30 octombrie, iar corpul neînsuflețit al micuței a fost descoperit duminică, 31 octombrie, după ce cei doi făptași au încercat să îi ducă pe oamenii legii pe o pistă greșită.

Copila a murit în chinuri groaznice. Potrivit expertizei medico legale, decesul a survenit în urma traumatismului cranio – cerebral și contuziilor organelor interne. Copilul avea și mai multe leziuni grave la nivelul pielii, iar pe spate – semne că ar fi fost înfipt cu furculița.

Potrivit Poliției, minorul fusese lăsat în grija celor doi indivizi din data de 27 octombrie.

Citește și: Precizările Poliției privind cazul copilului de aproape 2 ani, ucis cu cruzime de către bonă

Articole asemănătoare

Back to top button