fbpx

Precizările Poliției privind cazul copilului de aproape 2 ani, ucis cu cruzime de către bonă

Inspectoratul General de Poliției vine cu precizări privind cazul copilului de aproape doi ani, care a fost ucis de o tânără în grija căreia a fost lăsat de propria mamă

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul șocant s-a petrecut în sectorul Ciocana al capitalei. Copilul avea un an și zece luni.

„A parvenit un apel din partea mamei care a declarat că bebelușul său a dispărut. Mama era plecată la muncă temporară, iar bebelușul a fost lăsat în grija unei așa-zise bone. Ulterior, în baza acțiunilor de urmărire penală a fost constat faptul că de fapt a avut loc decesul copilului. A fost identificat și locul în care a fost abandonat cadavrul minorului. În realitate a avut loc un omor săvârșit de bona de 19 ani. Ar fi fost implicat și concubinul bonei. Cu regret, am stabilit în urma investigațiilor că familia mamei era în vizorul Poliției pentru „needucare corespunzătoare”, a precizat șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov

Copiliul a fost ucis cu bestialitate, fiindu-i lezate și organele interne

„Au fost lezate și organele interne. Au fost identificate înțepături în regiunea spatelui copilului. Copilul a fost aruncat într-o regiune forestieră. Suspecta are antecedente penale. Aceasta a fost condamnată pentru fapte de huliganism. Atât mama cât și așa-zisa bona au 19 ani”, mai precizează șeful IGP.

Potrivit Poliției, tatăl biologic al copilului nu este implicat în educația acestuia, iar mama se afla în concubinaj cu un alt bărbat, care actualmente își ispășește o pedeapsă.

Dispariția minorilor – o problemă majoră

„Aceasta este o problemă majoră. Doar în primele nouă luni ale anului 2021 au fost înregistrate 628 de cazuri de dispariție a copiilor. Toți copii au fost identificați. Din nefericire, în trei cazuri au fost constatate decesele acestora”, a mai declarat Iurie Podarilov.

La 31 octombrie, a fost pornită urmărirea penală. Pe acest caz au fost stabiliți doi suspecți. Ulterior, vor fi stabilite toate circumstanțele producerii omorului. Cele două persoane reținute riscă de la 15 până la 20 de ani închisoare sau detenție pe viață.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button