fbpx

TikTok „se inspiră” de la Instagram și introduce o nouă funcție. Care este aceasta

TikTok lansează TikTok Shopping, o filă nouă pe care utilizatorii business o pot adăuga la profilurile lor, sincronizând cataloagele de produse și conectându-se la magazinele lor online pentru plată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Noul tab va fi disponibil pentru vânzătorii Shopify cu un cont TikTok For Business, iar programul este live acum ca pilot în Statele Unite și Regatul Unit.

Versiunea beta se va lansa pentru unii utilizatori din Canada în următoarele săptămâni, cu regiuni suplimentare planificate în următoarele luni, transmite playtech.ro.

În plus față de noua funcție, Shopify și TikTok lansează și linkuri de produse în aplicație, permițând comercianților Shopify să eticheteze articole în postările normale TikTok. Eticheta va trimite utilizatorul direct la magazinul online al comerciantului.

Pentru utilizatorii obișnuiți de TikTok, acest lucru înseamnă că te poți aștepta să vezi mai multe link-uri și oportunități de a arunca banii câștigați din greu către vedetele de pe rețelele de socializare din aplicație.

Cum vrea Instagram să profite că stai mai mult acasă și simți nevoia să cumperi lucruri

Instagram caută să introducă noi funcții de pe urma cărora să monetizeze, dar să te și țină cât mai mult în aplicație. Iar momentul ales nu e întâmplător.

Giganții digitali au profitat extrem de mult de această perioadă, în care multă lume a stat acasă și a petrecut timp pe internet mai mult decât oricând. Evident că aceste companii au avut de câștigat. Acum, Instagram, parte din familia Facebook, vrea să introducă o funcție nouă, adaptată vremurilor.

Vrea să-ți permită să cumperi direct din aplicație, printr-un tab dedicat.

Nu e pentru prima oară când Instagram cochetează cu ideea de shopping, iar activitatea multor influenceri este fix în această zonă.

Dar acum, aplicația vrea să-ți permită să cumperi direct de acolo, fără să mai mergi pe alt site sau platformă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button