fbpx

Termoelectrica anunță startul sezonului de încălzire. Oamenii pot solicita conectarea locuințelor la agentul termic

Termoelectrica a inițiat, de săptămâna trecută, conectarea la încălzire a consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare. Procedura este demarată la solicitarea gestionarilor blocurilor locative și administratorilor instituțiilor publice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Termoelectrica precizează că livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu contoare, ceea ce oferă posibilitatea sistării și/sau repornirii încălzirii în clădire, la necesitate. Pe de altă parte, locatarii blocurilor care au instalat sistem de încălzire centralizată autonomă pot porni oricând căldura și își pot regla consumul conform necesităților.

„Până acum au fost semnate 1037 de pașapoarte de pregătire a instalațiilor de încălzire, din numărul total de 4055. Aceste obiecte vor beneficia de încălzire în decurs de trei ore de la solicitare. Recomandăm pregătirea din timp a sistemului ingineresc din interiorul clădirii și prezentarea actelor confirmative la sediile teritoriale ale Termoelectrica, până pe 10 octombrie”, anunță Veaceslav Eni, directorul general al întreprinderii.

Termoelectrica asigură cu energie termică peste 4400 de imobile din municipiul Chișinău, inclusiv 146 de grădinițe, 162 de instituții școlare, 89 de instituții superioare de învățământ, 71 de instituții medicale, circa 800 de agenți economici, 315 case particulare și în jur de 210.000 apartamente din peste 2800 de blocuri.

Articole asemănătoare

Back to top button