fbpx

Ștefan Gațcan, primul deputat care s-a imunizat împotriva coronavirusului: „Doar vaccinarea ne poate aduce succes în combaterea pandemiei”

Socialistul Ștefan Gațcan s-a vaccinat împotriva coronavirusul. Anunțul a fost făcut chiar de parlamentar pe pagina sa de Facebook. În context, Gațcan a îndemnat oamenii să se imunizeze întrucât aceasta „este singura cale spre succes în combaterea pandemiei”

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Doar vaccinarea în masă ne poate aduce succes in combaterea pandemiei COVID-19. Vin cu un apel către toți cetățenii: să se prezinte în siguranță in centrele de vaccinare pentru a fi imunizați”, a scris deputatul.

„La moment practica și știința medicală asigură calitatea și inofensivitatea tuturor vaccinelor acceptate de OMS și Agenția Europeană a Medicamentului. Exemplul personal este mai mult decât doar îndemnul în cuvinte. Haideți împreuna să stopăm răspândirea Coronavirusului”, a mai adăugat acesta.

ZUGO amintește că politicianul Renato Usatîi, de asemenea, s-a imunizat împotriva COVID-19, în Emiratele Arabe Unite. Acestuia i-a fost administrat serul Sputnik V.

În același timp, parlamentarul Andrian Candu a afirmat că va merge în România să se imunizeze.

Precizăm că, în Republica Moldova, campania de vaccinare a început la 2 martie curent, iar în prima etapă sunt imunizați lucrătorii medicali.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button