fbpx

Spînu, după anunțul lui Ceban privind revenirea la regim obișnuit a iluminatului stradal din capitală: „E gata să trădeze țara”

Vicepremierul Andrei Spînu susține că prin decizia de a renunța la economiile din contul iluminatului stradal din capitală, primarul Chișinăului, Ion Ceban, „demonstrează încă odată că e gata să trădeze țara” și astfel își arată servilitatea față de Federația Rusă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Domnul primar Ivan Ceban, prin decizia de a renunța la economisirea energiei electrice, își arată servilitatea față de o țară străină și demonstrează încă odată că e gata să trădeze țara noastră. A făcut acest anunț azi. Azi, în ziua când Rusia a atacat cu drone barajului Dnestrovsc1 parte a infrastructura energetică din Ucraina. Azi, când o parte din rachetele rusești au căzut pe teritoriul Moldovei, în localitatea Naslavcea”, scrie Spînu pe rețelele de socializare.

În context, viceprim-ministrul Andrei Spînu roagă repetat cetățenii să economisească energia electrică și „să nu fie ca Ion”.

„Stimați cetățeni, orice economie contează. Fiecare bec stins, fiecare Kw mai puțin consumat ne ajută în această perioadă. Am văzut săptămâna trecută un efort minunat din partea tuturor. Acest efort a dus la reducerea consumului și a ținut țara conectată la energie electrică. Dragi prieteni, vă rog să economisiți, nu fiți ca Ion!”, conchide Spînu.

Amintim că luni, 31 octombrie, edilul capitalei, Ion Ceban, a anunțat în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale că nu va mai face economii din contul iluminatului stradal din Chișinău. Primarul argumentează că siguranța cetățenilor este mai importantă decât potențialele economii

Articole asemănătoare

Back to top button