fbpx

sondaj | Cipuri, 5G și virus creat de Bill Gates. În ce teorii ale conspirației cred cetățenii R. Moldova

Cetățenii Republicii Moldova au păreri împărțite despre tot ce ține de virusul COVID-19 și pandemie. Acest lucru îl arată sondajul realizat de WatchDog.md și Institutul de Politici Interne, unde a fost inclusă o secțiune dedicată acestei teme.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ce cred cetățenii R. Moldova despre virus? Este acesta sau nu mai periculos decât o gripă obișnuită, fiind creat pentru a distruge economia?

La această întrebare 50,8% dintre respondenți consideră că virusul nu este mai periculos decât o gripă și că de fapt, ar fi fost creat pentru a distruge economia, pe când 43,0% dintre respondenți consideră contrariul.

40,7% dintre respondenți cred că virsul a fost creat de Bill Gates și alți bogătași pentru a impune vaccinarea tuturor, iar 43,1 consideră acest fapt unul fals.

Vezi și: sondaj | Ce părere au cetățenii Republicii Moldova despre Unirea cu România

La întrebarea „Virusul este răspândit în R.Moldova prin intermediul antenelor 5G”, 64,5% au răspuns că nu cred acest lucru, pe când 11,8% dintre respondenți cred că da.

Vezi și: sondaj | Uniunea Europeană sau Euroasiatică? Țările care, în opinia moldovenilor, au ajutat R. Moldova în pandemie

Articole asemănătoare

Back to top button