fbpx

Solicitarea avocaților Marinei Tauber, respinsă de Curtea de Apel Bălți. Cauza este restituită spre examinare Judecătoriei Bălți

Solicitarea avocaților Marinei Tauber de strămutare a cauzei la o altă instanță, a fost respinsă.  Avocații au cerut strămutarea cauzei, invocând lipsa de imparțialitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi, la Curtea de Apel Bălți a parvenit demersul reprezentanților candidatului la funcția de primar de Bălți, Marina Tauber, privind strămutarea cauzei înaintată CEC la o altă instanță. Fiind examinată, instanța, fără ședință de judecată și fără participarea părților a dispus respingerea demersului reprezentanților candidatului la funcția de primar”, a declarat pentru nordnews.md, Marina Tilipeț, asistent judiciar la Curtea de Apel Bălți.

„Solicităm strămutarea cauzei la o altă instanță în grad întrucât avocatul lui Grigorișin este finul președintelui Judecătoriei Bălți, care și-a depus demisia”, au menționat avocații.

Amintim că Judecătoria Bălți a decis strămutarea dosarului privind excluderea candidatei Marinei Tauber din cursa electorală pentru Primăria municipiului Bălți la Curtea de Apel (CA) Bălți.

Magistrata Natalia Costaș, a dispus strămutarea cauzei civile depuse de Comisia Electorală Centrală (CEC), privind anularea înregistrării candidatei Marina Tauber, la CA Bălți.

Menționăm că Marina Tauber este acuzată că de lipsă de transparență în cheltuielile efectuate în campania electorală pentru scrutinul local din Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button