fbpx

Socialistul Furculiță, despre diaspora: „Dacă vor vota partide de dreapta, nu vor mai avea o țară în care să revină”

„Dacă vor vota formațiuni politice de dreapta, moldovenii din străinătate nu vor mai avea o țară unde să revină”. Este declarația socialistului Corneliu Furculiță, făcută în cadrul postului de televiziune REN TV. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Furculiță a ținut să sublineză că Republica Moldova va avea numai de suferit dacă partidele de dreapta vor ajunge la cârma statului.

„Diaspora trebuie să înțeleagă că va în situația când nu vor mai avea o țară în care să revină, dacă vor vota partidele de dreapta. Dacă la guvernare vor veni forțele de dreapta, Republica Moldova va dispărea ca stat”, a declarat președintele fracțiunii PSRM.

„Va deveni o țară de buzunar, care va executa toate ordinele partenerilor occidentali, iar bunăstarea poporului va avea foarte mult de suferit”, a mai adăugat acesta.

În același timp, Furculiță a declarat că socialiștii „vor apăra” voturile cetățenilor și nu vor permite politicienilor „să folosească Curtea Constituțională pentru a invalida rezultatele scrutinului, dacă acestea nu vor fi în favoarea lor”.

Precizăm că alegerile parlamentare anticipate urmează să aibă loc la 11 iulie.

Momentan, la Comisia Electorală Centrală, au depus actele șapte formațiuni politice.

Articole asemănătoare

Back to top button