fbpx

doc | Slusari se adresează la PG: Vrea informații despre eventuale dosare penale pornite pe marginea „deposedării R. Moldova de bunurile din Ucraina”

Deputatul Alexandru Slusari s-a adresat Procuraturii Generale (PG). Acesta a soclicitat instituției să-i furnizeze informații privind eventuale dosare penale pornite pe mai multe „încercări de deposedare a R. Moldova de proprietățile sale în țara vecină”. Mai mult, Slusari a întrebat PG dacă parlamentarul Vladimir Andronachi are vreun statut juridic în cadrul eventualelor dosare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Slusari susține că a înaintat demersul în contextul în care la Agenția Proprietății Publice activează mai multe „persoane dubioase”.

„După audierile din cadrul Comisiei de control al finanțelor publice m-am convins încă odată cât de gravă este situația cu administrarea proprietății Republicii Moldova. Am văzut foarte clar că în cadrul Agenției Proprietății Publice activează anumite persoane dubioase, care reprezintă interesele cercurilor obscure”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa: Republica Moldova ar fi pierdut două cariere de piatră din Ucraina. Slusari: „Cunosc cine se află în spatele schemei”

„În contextul informației obținute, înaintez un demers către organele de anchetă cu solicitarea de a mi se prezenta informația privind eventuale dosare penale pornite pe mai multe încercări de deposedare a Moldovei de proprietățile sale în țara vecină și dacă deputatul Andronache are un statut juridic în cadrul acestor dosare”, a mai subliniat deputatul.

No photo description available.

Menționăm că, anterior, Slusari, l-a acuzat pe deputatul Andronachi că a cumpărat, prin intermediul unui interpus, baza de odihnă „Ciaika” din Koblevo, o localitate ucraineană de pe litoralul Mării Negre.

Citește și: Slusari acuză un deputat că a obținut pe bani mărunți o bază de odihnă de pe litoralul ucrainean, deținută de Republica Moldova

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button