fbpx

Și în august strada Ion Creangă din capitală rămâne închisă. O rută de troleibuz se suspendă

Și în luna august pe strada Ion Creangă din capitală vor exista restricții de trafic, anunță Primăria capitalei. Așadar, cel puțin până la Ziua Independenței va fi închis tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Eugen Coca, cu excepția transportului public care se deplasează spre str. Alba Iulia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de așternere a stratului de uzură din beton asfaltic în cadrul renovării arterei. Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi, de asemenea, modificată.

Așadar, ruta de troleibuz nr. 27 se suspendă. Itinerarul rutelor nr. 1 și nr. 22 se modifică după cum urmează: Spre Buiucani – pe traseul stabilit, iar spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 21 va circula pe traseul stabilit spre sectorul Buiucani. Către Ciocana vehiculele se vor deplasa de pe str. Ion Creangă pe str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzul nr. 38 va circula spre Buiucani de pe str. Ion Creangă pe str. Alba-Iulia, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit. Către centrul capitalei acesta se va deplasa de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei de autobuz nr. 11 se scurtează până la Piața Unirii Principatelor. Autobuzul nr. 26 va merge spre str. Alba-Iulia pe traseul stabilit. În direcția Centrului mijloacele de transport public vor circula de pe str. Alba-Iulia pe str. Ion Creangă, str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. 

Itinerarul rutelor nr. 101 și nr. 125 se modifică după cum urmează: Spre Buiucani – pe traseul stabilit; iar spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Maxi-taxi nr. 103 va merge spre Buiucani de pe str. Ion Creangă pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit. Către centrul capitalei – de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă, str. Eugen Coca, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor nr. 121 și nr. 174 se modifică după cum urmează: Spre Buiucani – pe traseul stabilit; iar spre Centru – de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca, str. Milano, Calea Ieșilor, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzul de nr. 124 va circula pe traseul stabilit. 

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere din partea cetățenilor. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button