fbpx

Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, cu salariu „mai mic decât 250.000 de lei” pe lună: „Consider că îl merit”

Președintele Moldovagaz spune că informația privind valoarea salariului său este una confidențială. Totodată, Vadim Ceban susține că-ți merită remunerarea „luând în calcul responsabilitățile și funcțiile” pe care le îndeplinește. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă, organizat de instituție în contextul majorării tarifului la gazele naturale până la 15,58 lei, cu TVA inclus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Totuși, Vadim Ceban a menționat că salariul lui este mai mic decât 250.000 de lei pe lună, atât cât anunțase mai demult fostul prim-ministru, Ion Sturza.

„Este informație confidențială. Nu cred că este subiect de discuție și o întrebare la care eu trebuie să răspund. Este mult mai mic”, a răspuns Ceban.

Astfel, a evitat să spună și despre salariile pe care le primesc reprezentanții statului în Consiliul de observatori și membrii Consiliului de administrație al Moldovagaz

„Salariul meu este adecvat acelor funcții și atribuții pe care le exercit în cadrul SA Moldovagaz ca președinte al Consiliului de administrație. Ce ține de remunerarea membrilor Consiliului de administrație și membrilor Consiliului de observatori informația este confidențială. Luând în calcul responsabilitățile și funcțiile pe care le îndeplinesc eu consider că merit acest salariu”, a mai declarat șeful de la Moldovagaz.

Amintim că Vadim Ceban a fost numit în funcția de președinte al Consiliului de administrație al Moldovagaz în luna septembrie 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button