fbpx

Șefa ANI, Rodica Antoci, recunoscută în calitate de bănuită în cadrul dosarului privind depășirea atribuțiilor de serviciu

Președinta Autorității Naționale de Integritate (ANI), Rodica Antoci, s-a prezentat luni, 1 februarie, la Procuratura Anticorupție, fiind recunoscută în calitate de bănuită în cadrul dosarului penal în contextul căruia au avut loc perchezițiile din data de 27 ianuarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit procurorei Mariana Cherpec, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG), în cadrul procedurii de recunoaștere și audiere, președinta ANI nu și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea infracțiunii de care este bănuită.

Totodată, în cadrul procedurii de marți, șefa ANI nu a dat careva declarații, solicitând termen pentru a se pregăti de audieri.

Referitor la angajata ANI, Mariana Cherpec ne-a comunicat că aceasta a fost audiată luni, 31 ianuarie, la solicitarea avocatului acesteia. De asemenea, funcționara ANI nu își recunoaște vinovăția și a solicitat termen pentru a se pregăti de audieri.

Amintim că pe 27 ianuarie, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul șefei ANI, în automobilul de serviciu și automobilul personal al acesteia, în biroul de serviciu din incinta ANI, dar și la domiciliul angajatei ANI, în două birouri de serviciu utilizate de aceasta din incinta ANI.

Articole asemănătoare

Back to top button